Skip to content

Træningsophold Hvis du vil have den hund du drømmer om og ændre dens adfærd

Når man sender sin hund i skole hos os, kan det have flere forskellige årsager. I har måske ikke selv den fornødne tid eller viden, eller vi har ved samtale fundet ud af at det er den bedste løsning, at vi hjælper hunden videre.  

Vi er særligt dygtige til hunde der er lidt bange/sky, og hvor mange andre metoder har været forsøgt. Vi hjælper dog også med almindelig basis træning, apportering eller andet du kunne komme i tanke om. Hunden kommer lidt “foran” og ved, hvad vi mennesker forventer af den. 

Den er i intensiv skole i stedet for bare at blive opbevaret.

Vi har kun nogle få hunde i træningslejr ad gangen og sammen med vores egne vovser, så er det forholdsvis få hunde, og derfor er der meget tid til den enkelte.  

Hunden passes på egen risiko og på ejerens eget ansvar. Hunden skal være vaccineret iht. gældende regler. Ejeren skal selvfølgelig have tegnet den lovpligtige forsikring på hunden. Hvis hunden ødelægger ting eller andet, der ikke dækkes af den almindelige lovpligtige forsikring,  er det ejers ansvar at bringe ødelagte ting tilbage til oprindelig stand eller erstatte det økonomisk. 

Typisk sender man sin hund i skole i 6 uger. På de dage kan man træne mange ting, men som regel har hundene, vi har haft i træning, været hunde der skulle lære basale ting, eller har haft et særligt problem. (trækker i snoren, stikker af, kommer ikke når man kalder, skudræd, vandskræk, bange for andre mennesker eller hunde og /eller en kombination af mange ting).

Vi tager ikke imod hunde der ikke kan enes med andre hunde. Vi tager ikke mod hunde der har store hyle/gø problemer og vi tager ikke imod hunde der ødelægger ting. 

Prisen for 6 uger er 22.000 kr.  Mini træningsophold 10 dage 6.000kr.

308194837_3321317738081930_7711117504379704825_n

6 ugers træningsophold

22.000 kr.

10 dages mini træningsophold

6.000 kr.