Skip to content

Uniq Hundefoder Vi forhandler Uniq hundefoder

uniq-start-knap-465-420

UniQ START er udviklet specielt til hvalpe og juniorer. Du kan begynde at fodre hvalpen fra den er 3 uger og indtil den er ca. 90% udvokset. Med START får din hund grundlagt fundamentet for et langt liv. UniQ START burde egentlig kaldes et vækstfoder, fordi det er afbalanceret, så din hvalp får de bedste betingelser for vækst og knogleudvikling. Vi har udvalgt råvarerne, så det bliver en fornøjelse for din hvalp at spise. Foderet indeholder alt, hvad din hvalp har brug for, og du bør derfor undgå at tilsætte mineraler og vitaminer for ikke at ødelægge balancen. START findes i to udgaver, en til hvalpe (small) og en til juniorer (large) Fodervejledning Du kan give START både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hvalp altid har adgang til frisk vand. Du fodrer korrekt, når din hvalp hverken bliver for tyk eller for tynd. Du bør behandle færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen. Vil du gerne give ekstra kan du komme lidt A-38 eller en rå æggeblomme i en gang i mellem. 

Uniq Start 12 kg

530 kr.

uniq-basic-knap-465-420

Fuldfoder til voksne hunde UniQ BASIC er udviklet specielt til voksne hunde. BASIC er et fuldfoder, det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold. Din hund er derfor sikker på at få de korrekte mængder af næringsstoffer. Foderet indeholder også alle de vitaminer og mineraler, som din hund har brug for. Du bør derfor undgå at tilsætte mineraler og vitaminer for ikke at ødelægge denne balance. Med BASIC sikrer du din hund sundhed og vitalitet et helt liv igennem. Som basisfoder vil du altid opleve, at din hund har en flot blank pels og en afføring, der altid er 100% i orden. Og undskyld, men du ved det fra dig selv, at hvis din mave er i orden, så har du det godt. Efter en måneds fodring med BASIC oplever mange, at deres hundes pels får øget glans. BASIC leveres altid frisk. Vi angiver selvfølgelig produktionsdato, så du selv kan se, hvornår det er produceret. Fodervejledning Du kan give BASIC både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand. Vejledende fodermængder er 14 – 19 gram pr. kilo hund pr. dag. Men du er den bedste til at se på din hund, hvor meget den skal have. Du bør behandle færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen. Vil du gerne give ekstra kan du komme lidt A-38 eller en rå æggeblomme i en gang i mellem.

Uniq Basic 12 kg

480 kr.

uniq-light-knap-465-420

Fuldfoder til DEN ÆLDRE HUND eller DEN OVERVÆGTIGE HUND UniQ LIGHT er udviklet til hunde, som er blevet ældre, overvægtige hunde og hunde, der har et lavere protein behov. LIGHT er et fuldfoder. Det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som den ældre hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold. I LIGHT er der taget hensyn til de ændringer, der kan indtræde, når din hund bliver ældre. Dette sker fra 6 års alderen for de største racer og 8 år for mindre racer. I LIGHT er valgt de proteiner, der bedst skåner lever og nyrer. Der er færre kalorier, men flere vitaminer og et højt indhold af de livsnødvendige umættede fedtsyrer. Med LIGHT sikrer du din hund en god start på alderdommen og for den overvægtige hund er det en god diæt, der sammen med motion vil give din hund sundhed og vitalitet. LIGHT leveres altid frisk. Vi angiver selvfølgelig produktionsdato, så du selv kan se, hvornår foderet er produceret. Fodervejledning Du kan give LIGHT både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand. Vejledende fodermængder er 13 – 21 gram pr. kilo hund pr. dag. Men du er den bedste til at se på din hund, hvor meget den skal have. Specielt for den ældre hund gælder, at du skal passe på med, at den ikke bliver overvægtig. Du bør behandle en færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen. Vil du gerne give ekstra kan du komme lidt A-38 eller en rå æggeblomme i foderet en gang i mellem. Maden opbevares bedst køligt, mørkt og tørt. 

Uniq Light 12 kg

530 kr.