Skip to content

Hundepension

SKAL DIN HUND I PENSION? OG VIL DU IKKE BARE HAVE DEN STÅENDE I ET BUR - SÅ ER DU PÅ DEN RETTE SIDE

  • Hundene opholder sig primært ude sammen med de andre hunde
  • Hunden lærer noget hver dag og hygger sig med vores familie og de andre hunde.
  • Den er i familie/flok pleje i stedet for bare at blive opbevaret.
  • Hunde der er her lærer lidt basis lydighed (ikke trække, komme når vi kalder og den slags).
  • Hundene opholder sig primært i hundegården et par timer efter morgen og aftenfodring samt om natten- resten af dagen er der fuld smæk på med hundehygge og leg.
  • Hundegårdene er minimum 6kvm
  • Afhentning og aflevering er fleksibel indenfor normale “kontor tider”, dog skal hundene altid ankomme i god tid inden det bliver mørkt, så de kan nå at lege og komme ind i flokken
  • Det er rigtig vigtigt at du kommer nøjagtig til tiden- ikke for tidligt og ikke for sent.  Vi vil jo gerne have din hund får den bedste modtagelse overhovedet. Derfor lukker vi de andre hunde ind når du kommer, så de ikke gør og hopper op ad hegnet, hvis vi lukker dem ind for tidligt bliver de ikke glade- og kommer du for tidligt så er de stadig ikke lukket ind og så har vi balladen 😉

OBS! At være i pension hos os stiller store krav til, at din hund er vant til andre hunde og god til at være sammen med dem. Vi skal godkende din hund inden pensionen kan aftales.

IMG_5726
IMG_5756

Det med småt

Hunden passes på egen risiko og på ejerens eget ansvar. Hunden skal være vaccineret iht. gældende regler. Ejeren skal selvfølgelig have tegnet den lovpligtige forsikring på hunden. Hvis hunden ødelægger ting eller andet, der ikke dækkes af den almindelige lovpligtige forsikring, kan ejer tegne særlig forsikring, der kan dække. Det er ejers ansvar at bringe ødelagte ting tilbage til oprindelig stand eller erstatte det økonomisk. Hvis hunden kommer til skade er det ejerens ansvar at betale eventuel dyrlæge også selvom det er den hund der er den forurettede.

Vi tager ikke imod hunde der ikke kan enes med andre hunde. Vi tager ikke mod hunde der er aggressive. 

Vi tager ikke imod hunde der har store hyle/gø problemer, markeringstisser overalt, humper i stor stil og vi tager ikke imod hunde der ødelægger ting. Vi vil gerne hjælpe med disse problemer, men det bliver i form af enetimer/hjemmebesøg.

350 kr. pr. påbegyndt dag for hundepension Prisen er inklusive alt! Ingen tillæg af nogen slags.

Tilkøb

Vask - 300 kr

Vask - 300 kr


Vask & klip - 600 kr

Vask & klip - 600 kr


Kundeudtalelser - se hvad de siger om os