Hvem er jeg?


                            Camilla Davidsen født 1973      


Jeg har været omgivet af hunde fra jeg var ganske lille. Forskellige racer fra puddelhund til ruhåret hønsehund. I dag har vi labradors, der bruges til praktisk jagt. Jeg er selv ivrig jæger, men underviser ligeså gerne familiehunde. Jeg deltager som apportør forskellige steder i landet bl.a. på godser og på små jagter. Thor er min labrador hanhund der er en dejlig legekammerat for hundemotivations 4 benede gæster.  

 Jeg har deltaget i en del konkurrencer, også på vinderklasseniveau, men finder undervisning og selve jagten mere interessant end konkurrencer- jeg er slet ikke konkurrence menneske har jeg opdaget 😉

Jeg var i flere år hundeudvalgsformand i Vallensbæk Jagtforening. Siden 2010 har jeg arbejdet i hundemotivation.dk på fuld tid. Det at træne mennesker og dyr ligger naturligt for mig. 

Jeg er uddannet jagttegns lærer i 2012 på Kalø.  

Jeg har gennemgået jagthundeinstruktørkurset på Vildtforvaltningsskolen Kalø i 2005, men er ellers autodidakt hundetræner.   Vi har eksisteret i nogle år, dog er det først i juli 2010 jeg har kunnet leve af www.hundemotivation.dk, hvilket er et dejligt privilegium.

I 2021 udvidede vi til en større hundepension. Jeg tilbyder enetimer, diplom hundetræner uddannelser, butik og hundepension. Derudover tager jeg hunde i træningsophold af kortere eller længere varighed.

 Gåtur med Bowie, Bianca, Coffee, Jolly og Walther

Vi bor påTømmerupvej 44 4440 Mørkøv

Se hvad kunderne siger om os her: Kundeudtalelser 

    
  
.

Copyright © 2022 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner