Hvem er jeg?


                            Camilla Davidsen født 1973      


Jeg har været omgivet af hunde fra jeg var ganske lille. Forskellige racer fra puddelhund til ruhåret hønsehund. I dag har vi labradors, der bruges til praktisk jagt. Jeg er selv ivrig jæger, men underviser ligeså gerne familiehunde. Jeg deltager som apportør forskellige steder i landet bl.a. på godser og på små jagter. Vi har også Jolly – en tysk jagtterrier. Jolly bruges til agility, spor og som dejlig legekammerat for hundemotivations hundegæster. 

 Jeg har deltaget i en del konkurrencer, også på vinderklasseniveau, men finder undervisning og selve jagten mere interessant end konkurrencer- jeg er slet ikke konkurrence menneske har jeg opdaget 😉

Jeg var i flere år hundeudvalgsformand i Vallensbæk Jagtforening. Siden 2010 har jeg arbejdet i hundemotivation.dk på fuld tid. Det at træne mennesker og dyr ligger naturligt for mig. Jeg er uddannet jagttegns lærer i 2012 på Kalø.  

Jeg har gennemgået jagthundeinstruktørkurset på Vildtforvaltningsskolen Kalø i 2005, men er ellers autodidakt hundetræner.   Vi har eksisteret i nogle år, dog er det først i juli 2010 jeg har kunnet leve af www.hundemotivation.dk, hvilket er et dejligt privilegium.

Det er også til hunde-kundernes fordel, at der altid er tid og altid et hold klar, når behovet måtte opstå.

 Gåtur med Bowie, Bianca, Coffee, Jolly og Walther

Vi bor på Prøvegårdsvej 35, Nordrup, 4100 Ringsted og på Sørningevej 33,4440 Mørkøv. 

Se hvad kunderne siger om os her: Kundeudtalelser 

    
  
.

Copyright © 2021 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner