Kundeudtalelser

Træningsophold hos Hundemotivation.dk

Vi har haft vores dejlige Welsh Corgi, Tøffe på 9 mdr. på træningsophold i 10 dage hos Camilla, og det har været en fantastisk oplevelse. Træningsopholdet fandt sted i de mest fantastiske rammer i Mørkov, hvor Tøffe på fin vis gik i spænd med de øvrige hunde hos Camilla.
Tøffe er en skøn, men meget egenrådig hund, som det var svært at træne de basale kommandoer. Hos Hundemotivation.dk oplevede vi stor imødekommenhed både ift. planlægning af opholdet og ift. den videre træning af Tøffe.
Under opholdet modtog vi daglige videoer, billeder og opdateringer af, hvordan det gik med Tøffe, hvilket var rigtigt dejligt.
Da jeg hentede Tøffe var Camilla helt fantastisk til at videregive de forskellige trænings tiltag, ligesom hun viste de forskellige kommandoer og gjorde os mere opmærksom på Tøffes behov og reaktioner.
Efter vi har fået Tøffe hjem, kan vi tydeligt mærke effekten af træningsopholdet. Hun forstår nu de basale kommandoer, og er meget mere ivrig efter at imødekomme vores krav og forventninger til hende. Det gør det så meget nemmere for os at træne videre med hende.
Alt i alt er vi særdeles tilfredse med Tøffes trænings ophold og kan varmt anbefale Hundemotivation.dk 

Med venlige hilsner, Maibritt Olesen, Herning.

____________________________________________________________________________________________________________

Lidt om vores oplevelser med hundemotivationen:) 

Vi har en airdale terrier på 11 måneder, som har været en stor mundfuld at opdrage og skabe gode vaner for. Vi valgte derfor at få Camilla ud til en personlig enetime/r i hjemmet.

Det var en grundig snak om vores hund, hans adfærdsmønster og vores måde at tackle ham på. En blanding af snak, undervisning og træning af hund. Afslutningsvis fik jeg et skriv med alle de ting vi snakket om og hvordan jeg kunne bruge dem i hverdagen.

Det har gjort underværker på vores hund, forstået på den måde at vi har fået værktøjer til at træne vores hund på en sund måde, vores kontakt til hinanden er positiv, vi er opmærksomme på hans signaler og vi har en hund der fungerer super godt i vores familieliv. 

Vi har også haft vores hund i pension, vi fik simpelthen en ny hund med hjem, han havde lært så meget på det korte ophold. Igen fik vi flere redskaber vi kunne tage med tilbage til vores hverdag og familieliv. Plus vi løbende fik billeder og videoer. Som min bedre halvdel siger: “det er La Santa sport for hunde og alle hunde burde få lov at gøre det fra tid til anden”. 

Vi har i dag en hund der er glad, kan med alle andre hunde, være alene hjemme, være løs og som er sjov at træne med.

Tusind tak for din super gode indsats, til at lære os andre og forstå vores hunde, så det bliver sjovt at have hund:)

 Taknemmelige hilsner fra Apollo og familie:)

______________________________________________________________________________

Hej Camilla

Tak for trænings forløbet. Isaac og jeg er superglade for den enkle og effektive træning. Han er virkelig blevet en dygtig og lydig lille yorkie. Vi vil fortsætte vores træning, så han kan blive endnu bedre. Jeg vil anbefale dig til små som store hunde.

Kh Emilie og Isaac.

____________________________________________________________________________

Jeg kunne med det samme mærke, at det var din trænings form jeg havde brug for. Ro, nærvær, de helt basale grundelementer – men hele tiden på en ny måde, et nyt sted i terrænet.

Det blev aldrig kedeligt eller forvirrende. Og så har du en dejlig direkte facon, som passer rigtig godt til mig. Og det er altid hundens bedste, du har for øje. Det er man ikke i tvivl om. Jeg har lært så meget og er super glad for, at vi kom med i “flokken”. Næste skridt for Buster, er kemisk neutralisering. Så håber vi at være klar til dine månedens gåtur, eller hvad du nu finder på af spændende ting i fremtiden.

De bedste hilsner fra Buster og Gitte (labrador)

____________________________________________________________________________

 

Vi fik passet vores 17 mdr gamle labrador Trold, 8 dage i september 2016. Han havde aldrig været passet rigtigt ude før, og ”mor” var selvfølgelig pylret. Vi ønskede at finde et sted, hvor vi med sindsro kunne aflevere Trold, også fremover ved rejser.

Camilla forklarede at man ikke kunne få ”prøvepasning” i 1-2 dage, da det ville stresse både Trold og de andre hunde……og det havde hun jo fuldstændig ret i.Trold havde været meget opkørt og vild de første dage. Han var vant til daglig vild leg i diverse hunde områder, men havde aldrig været sammen med andre hunde et helt døgn.

Han havde SÅ godt af at lære at man ikke behøver lege vildt og nonstop med andre hunde. Efter hans ”ferie” er han blevet lidt roligere omkring andre hunde og man kan kalde ham til sig når han har leget lidt ( hvor man før fysisk, skulle have fat på ham)

En anden positiv ”pasnings effekt”, er at han nu spiser sin mad (vi var virkelig kommet ud på et skråplan med kræsenhed)

Camilla sendte os små videoer fra Trolds ferie, og svarede hurtigt, hvis man havde lidt spørgsmål. Vi har helt klart fundet Trolds ferieparadis. Man kan mærke at ens hund virkelig bliver passet på, og holdt af.

Lisbeth og Michael fra københavn.

____________________________________________________________________________

Det har været en lærerig oplevelse for både Wayan og mig. Du har fået ham til vise mig, hvor meget han gerne vil gøre ting jeg beder ham om ( gi’r ordre til ). Vi har haft nogle skønne timer.

Du har lært mig at alle mine signaler, bliver læst både de hensigtsmæssige og de mindre hensigtsmæssige. Det er jeg meget glad for, ved det jo godt, men synes det var rart at få det påtalt.  Ville gerne have haft lidt flere timer, men håber du får noget i området igen. 

Kirsten og Wayan ( lab kryds)

____________________________________________________________________________

Hej Camilla.

Her er lidt omkring oplevelsen med at få Nala hjem.

Min mand og jeg var jo slet ikke i tvivl om at vi ville få noget for pengene, da vi besluttede at aflevere Nala hos Camilla. Vi har gået til hundetræning hos hende før og ved, hvor dygtig hun er. Netop derfor valgte vi at bruge 5.000,- kr. fordi vi godt vidste, at Nala ville komme hjem og være en mere rar hund.

Da vi afleverede Nala, fortalte jeg Camilla om de problemer vi havde med Nala. Blandt andet at hun hoppede op i senge og sofaer, tog mad fra bordene, åbnede døre, gøede af os og hoppede op af folk.

Da vi så hentede hende igen, var hun en mere afbalanceret hund og hun hoppede ikke op. Vi snakkede med Camilla om, hvad vi efterfølgende skulle gøre for at holde opdragelsen ved lige. Og lige siden vi er kommet hjem, har der været få gange, hvor hun har gjort én af de ting som vi havde problemer med.

Så hvis man har problemer med sin hund og ikke ved, hvad man skal stille op, så vil jeg til hver en tid, anbefale Camilla og kun hende!

Mvh Mie

(Nala er en stor blandings hund)

____________________________________________________________________________

Efter 14 dage i “flokken”  hos dig var vi lidt bekymrede for, om der manglede nogle legekammerater når Zibo kom hjem, men han tog den blot med ro, og skulle lige slappe af nogle dage. Han er tydeligvis blevet en noget mere afdæmpet og rolig hund på den gode måde, og er også mere lydig her på hjemmebanen, stadig glad for at møde andre hunde, men for det meste lidt mere roligt. Det er i hvert fald hvad omgivelserne fortæller os.

Vi kan se, at han helt tydeligt ved hvilke hunde han kan gå med og hvilke han ikke skal komme for tæt på, det er rart at vide. Han er bare en dejlig glad dreng som gerne vil lege, når der er nogen der byder sig til.

Det er superfedt at hente sin hund når man ved at der kommer en glad og harmonisk hund tilbage.

Finn og  Zibo (labrador)

 ____________________________________________________________________________

Albert – en sort cocker spaniel – er kommet hos Camilla igennem 3 år på kortere eller længere ophold. Albert er glad og springer lige i armene på Camilla når han kommer ned til hende og han er lige så glad når vi kommer og henter ham. Ud over at han er glad for at være hos Camilla og de andre hunde får han samtidig lidt opdragelse – så vi får også en velopdragen hund tilbage. 

Man kan bare ikke finde et bedre sted at sende sin hund hen når man skal på ferie.

Hilsen

Kim Hesche  & Albert (Cocker)

 ____________________________________________________________________________


En anden hundelufter anbefalede, at jeg tog til hundetræning med min labrador.

Det er små hold, så der er tid til den enkelte hund. Jeg har stor ros og respekt for Camillas viden, erfaring og evnen til at formidle hundens sprog, fx. god øjenkontakt.

Ca. en halv time før vi tager til træning, er der vild glæde at spore hos hunden. For den er hundetræningen ugens højdepunkt og du vil få en glad og lydig hund.

Når vi øver hjemkald, og hunden meget ivrigt løber hen til mig, så hurtigt dens ben kan bære den så bliver det ikke bedre 🙂

Mona & Lexie (Labrador)

 ____________________________________________________________________________

Vi hentede Tytte fra Fyn. En 2 årig han labrador formel 1 med krudt i. Meget kærlig og kælen, men han trak virkelig alt for voldsomt, når vi gik tur og gearede helt op, når han så andre hunde. 
Vi tog til træning hos Camilla, som straks spottede, at halsbånd, snor og sele ikke var optimalt, så hun foreslog en anden løsning, som gør, at vi har meget tættere kontakt og styr på ham, når der dukker andre hunde op. Vi har fået værktøjer til at håndtere forskellige situationer, hvis de opstår. 
I morges, da vi var ude at gå, præsterede han faktisk at hilse stille og rolig på en labradortæve…en tæve og blive stående stille og rolig og bare kigge, da de gik videre. En kæmpe præstation for Tytte. 
Skulle vi støde ind i andre udfordringer, ved vi, hvor vi kan få hjælp
 
Mange hilsner fra
Peter og Charlotte Djurhuus

 ____________________________________________________________________________

Hvad har du gjort ved fars hund?? Hun kommer når jeg kalder, hun går på plads UDEN snor og møder andre mennesker uden at hoppe op? Jeg tror sgu at næste gang får du hende i 14 dage.

Mvh Bo

(Ejer til labrador Sally) 

____________________________________________________________________________

Vi har været SÅ glade for at finde hundemotivation. Toffie er kommet hos Camilla siden hun var hvalp, og elsker det hver gang. Det er en utrolig rar følelse at tage på ferie velvidende at ens hund har det fantastisk. Toffie løber glædestrålende Camilla og Jolly (hendes bedste lege-ven) i møde og har næsten ikke tid til at sige farvel.

Et hit for alle som ikke kan udstå tanken om at efterlade deres hund i et bur, hvor den ellers kan stå og gø dagen lang. Har prøvet det 1 gang, fordi hun var i løbetid- Gør det aldrig igen!

Tak til dig Camilla. Vi ses igen til efteråret. 

Mange hilsner fra Lene 

(Toffie er en Grand Danois) 

____________________________________________________________________________

For nogle måneder siden var vi dybt frustrerede over, at vores lille familiehund Assi (Coton de Tulear) efterhånden prægede vores familie meget negativt – han gøede af ALT, og var næsten ikke til at være i stue med. Vi taler om at han gøede af fjernsynet, gøede konstant når han var ude i haven, gøede når der kom nogen, når vi spiste etc. Derudover var han efterhånden også blevet svær at gå tur med, for han kunne stort set ikke tåle synet af andre hunde.

Efter overvejelser om hvad vi dog skulle stille op, endte vi med at kontakte Hundemotivation.dk dvs. dig Camilla, og det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning.

Du kom hjem og besøgte os og fik oplevet Assi “live”. Du konstaterede hurtigt, at han følte sig som en lille kejser, og det var derfor han teede sig som han gjorde. Du syntes vi skulle prøve et “anti-gø-halsbånd” og selvom det var noget af en investering, ændrede det alt! Assi fandt hurtigt ud af, at det ikke var sjovt at få et citronsprøjt hver gang han gøede, og efter et par måneder med halsbåndet på on and off, har han ikke brug for det længere.

Lidt oplæring i hvordan man skal gå tur og 5 x hundetræning har også gjort det meget nemmere at styre Assi ifht. andre hunde. Vi har stadig noget at arbejde med, men vi er helt klart kommet et kæmpe skridt videre, og har fået mange værktøjer til hvordan man kan løse problemet og faktisk nyde vores dejlige hund

Tusind tak for nu, det har været lærerigt og alle ressourcerne værd, jeg kan kun anbefale dig varmt til andre! 

Mange hilsner Assi og Christa

(Assi er en coton de Tulear)

____________________________________________________________________________

 

Hej Camilla

Tak for den gode træning og de mange gode redskaber, som vi har fået hos dig
vi har virkelig kunne mærke forskel på Bamse for hver gang vi har været til træning
og det har været meget lærerigt for os. Vi kan bedre forstå Bamse når han har gjort nogle ting som vi ikke forstod. Vi er blevet bedre til at læse ham.

Vi ses til foråret med den nye hvalp og vi glæder os til at starte til træning igen.

Ulla , Frank og Bamse 

(papillon/chihuahua)

______________________________________________________________________________

Hej Camilla. 

Tak for at du tog så godt imod Buddy og havde overskud til ham. 

Buddy savner sine venner, så han er lidt ked… Men også glad og fro for at være hjemme igen  :O) 

En helt anden hund – det havde du også lovet mig, men så mærkbart… Det havde jeg ikke forventet – ikke så meget. 

Hyleriet er der slet ikke noget af – det er jo fantastisk. 

Hvor er det godt, at han var nede hos dig. Ingen kampe. Den anden aften tog han en syg fugl, han var nu ikke meget for at aflevere. Meeen med dit lille trick, vupti, så slap han alligevel. Tænk at der ikke skal mere til. Endnu mere fantastisk  :O) 

Jeg har bestilt tid til kasteration, du fik virkelig sat nogle tanker i gang, så det må blive sådan…

Ha´ nu en dejlig sommer og tak for denne gang.

 Hilsen Jannie

(ejer til Buddy en kleiner munsterlander, der desuden var krypokid)

_________________________________________________________________________________________________

Hundemotivation har passet vores dejlige hund 17 dage i februar måned 2013.

Bella var en nervøs og urolig hund som ikke ret godt kunne lide fremmede hunde og mennesker, så vi ledte vidt og bredt efter et sted til Bella.

Vi fandt hundemotivation ved et stort held.

Mens Bella var hos Camilla fik vi mail og billeder så vi kunne følge med og da vi hentede Bella var det en ny hund vi fik med hjem- nu vil hun meget gerne lege og hilse på alt hun møder.

Camilla er engageret og man kan mærke at hun virkelig går op i hver enkelt hund.

Vi er meget glade for at anbefale Camilla, det er høj kvalitet og rigtig god service.

(Bella er en dk/sv.gårdhund+ Lab.)

 …………………………………………………………………………………………………………………………..

Om månedens gåtur:

Tak for en god tur i Brøndbyvester hundeskov, det var en rigtig god og munter hundedag, det syntes Nanna også. I er smaddergode til at arrangere det og du er fabelagtig god til at læse hundene og være på forkant med de ting der kan forekomme når naturen går over optugtelsen hos hundene Camilla. Det er rigtig interessant og lærerigt at iagttage. Jeg lærer noget hver gang.   Kh.  Lotte

(Nanna er en golden retriever)

 …………………………………………………………………………………………………………………………..

Der er ingen tvivl om at Hundemotivation har rykket rigtigt meget for vores familiehund – min mand taler dagligt om hvor utroligt det er, den forandring der er sket med ham. Selvom vi ikke har trænet i det daglige, har jeg været ude med ham i sneen og han laver nogle fantastiske “svære” indkald nu (en der kom ridende var jo en vældig udfordring!), også over virkelig lange afstande og hans “bliv” er også blevet stabilt igen (testet da postbilen kom) så der er ingen tvivl om at læringen sidder der, også selvom vi er forhindret i daglig træning.

 Vi vil også gerne ønske dig og dine en rigtigt Glædelig Jul og sige dig mange tak for i år!

 Mange hilsener fra Chanette og Zico

(Zico er en brun labrador)

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Hej Camilla, Tak for denne gang. Vi kommer tilbage til foråret med Mille. Det har været en stor hjælp at få nogle redskaber til at styre hende. Kh Liselotte

(Mille er en soft coated wheaten terrier)

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Hej Camilla,

Tak for sidst jeg fik meget ud af min enetime med dig. Er lige blevet færdig med jagten i dag, og Enya gjorde det super godt inkl. perfekt aflevering af anskudt and med aflevering fra plads til hånd, så hun fik lov at bære den tilbage.

Mange hilsner Sille

(Enya er en lille aktiv springer spaniel)

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele min dejlige oplevelse med dig. Hektor og jeg var på andetræk her til aften og Hektor hentede 4 ænder uden problemer-samt søgte i vand til midt på maven….tak for fantastisk og meget motiverende træning. God aften, KH Nadia og Hektor

(Hektor er en Spione der før hadede at lave apporteringstræning, for slet ikke at tale om vand)

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Hej Camilla!

Her er lige et par ord om vores oplevelse af hundetræningen.

Hold da op, hvor har træningen bare været til stor gavn for os samt vores 2 hunde. Vi har lært så meget om os selv og den måde vi er sammen med vores hunde på, og både vores boxer Esau på 8 år og basset Ludvig på ½ år har fået maximalt ud af træningen hver gang – Ja, vi har faktisk været helt ”høje”, når vi kørte hjem fra træning, fordi vi fik så meget brugbart med hjem hver gang.

Så – selvom der stadig er en lang træningsvej forude for os og lille Ludvig (-:  har vi nu en masse ting i rygsækken, som vi kan arbejde videre med på egen hånd. 

Mange hilsener

Lars, Christina, Esau og lille Ludvig (som rent fysisk pludselig er blevet så stor!!!). Håber vi ses igen…

(Esau er en Boxer/ Ludvig  er Basset)

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Hej Camilla og andre

Blev enig med mig selv om , at det var på tide med lidt oplysning både til dig og andre – måske mest andre om , hvor heldig Walther og jeg føler os!! Vi har jo fundet intet mindre end et lille ”hundemirakel”. En hundetræner der formår både at træne ejer og hund , med omtanke , personligt islæt for hunde ejeren samt en konstant vurdering af hvor hund og ejer befinder sig henne, på ”motivationsstigen”!! At alting bliver gjort med en god portion humor , men uden tvivl om hvad der menes , er jo bare en bonus.

På det personlige plan , stod jeg jo med lille Walther , og var ved at få tårer i øjnene af beundring bare han trak vejret. Det var overhovedet ikke gået op for mig , at han drev mig rundt i manegen. At der rent faktisk var en sammenhæng mellem , at jeg for rundt på stranden , med armene som propeller og skreg” Walther” – uden respons fra hunden vel at mærke , men til gengæld fra samtlige besøgende på stranden – og at han stort set aldrig blev ”irettesat”. Men det blev der lavet om på , og jeg må sige at jeg har tit været tæt på at køre til Ringsted og skamrose Camilla…

For andre der har erfaring med hunde , lyder dette måske banalt – men for os uden , er det guld værd…

Som en ekstra bemærkning – apporteringstræningen er super , både for dem der er øvede – men bestemt også for dem der ikke er, netop fordi der bliver taget hensyn til den enkeltes niveau.

Prøv det!

Kærlig Hilsen

Linda og Walther  (Golden retriever) 

……………………………………………………………………………………………………………. 

Vil bare sig tak for en super oplevelse nede hos dig i dag – skønt at lære dig at kende, og tak for dine gode råd. Det vil jeg helt sikkert benytte mig af fremover også.

Kærlig hilsen

Mariann/ Greve

Kunde i butikken der skulle købe schweissblod og udstyr til sin labrador hvalp.

…………………………………………………………………………………………………………….

 

Hej Camilla.

 Jeg vil starte med at sige tak for nogle gode stunder til hundetræning . Jeg synes din træning er super god, jeg kan helt klart mærke fremskridt med Eddie! Jeg synes du er en rigtig god hundetræner,  du kan være lidt hård engang i mellem men du er ekstremt god til at sige tingene lige ud, men det kan jeg egentlig meget godt lide, da jeg også selv er sådan.  

Du er rigtig god til at rose folk, hvis man gør noget rigtigt, og det gør at jeg altid lige vil prøve en ekstra gang, for ros kan man ikke få nok af.

 Øvelserne er gode, og det er nogen sjove og gode ting vi laver.  Jeg elsker når vi kommer til hundetræning og hundene nogle gange får lov til at løbe rundt det er en virkelig god start på hundetræningen, fordi man bliver sådan helt glad af at se hundene være så glade. Jeg synes det lidt hårdt at komme op i weekenderne, og lidt trist at man skal så tidligt op, men når man kommer der ud og skal i gang, er det altid en fornøjelse, og det er altid rigtig hyggeligt, selvom jeg er den yngste på holdet. 

Du skal i hvert fald have ros for din hundeskole, jeg kan tydeligt mærke fremskridt med Eddie efter du har haft ham på din hundeskole, han tør mere og han er blevet meget modig. Han gør dog meget, men det er sikkert bare alderen. 

Knus fra Andrea (13år)

Eddie Flatcoated Retriever

……………………………………………………………………………………………………………..

 

Kære Camilla,

Jeg håber at det ikke er for sent med nogle rosende ord til din hjemmeside??

Lucca (og jeg) har været utrolig glad for “pasnings-ophold” hos Jer!

Hun har fået meget mere selvtillid tilbage over for andre hunde, og hun møder dem igen med glæde og positiv forventning, uden at kaste sig “i jorden” bare ved synet af en fremmed hund..

Hun er meget glad for at komme hos Jer, og hun er glad og frisk når hun kommer hjem igen.  Skønt at se hende “være sig selv” igen.

Bedste hilsner

vivian og Lucca

Flatcoated Retriever

……………………………………………………………………………………………………………..
 

For lidt over 3 år siden, begyndte min mand at interessere sig for jagt, og da vi alligevel stod for at skulle have hund, var det helt naturligt at vælge en jagthund og efter en del søgning, faldt valget på en weimaraner.

Vi mødte op til begynder lydighedstræning først hos Vallensbæk Jagtforening hvor vi mødte Camilla i 2009, iført lyserød sele, og det ville være en underdrivelse ikke at påstå at vi ikke stak en anelse ud, nok også fordi  min hund sprang rundt som en kænguru. Camilla foreslog så at vi startede 3-4 gange på et meget mindre hold (4 hunde) og fik lidt basal viden. 

Det gik over alt forventning, men der skulle sluges nogle kameler, bla. fandt jeg hurtigt ud af, at nok hedder det en hundeskole, men det er ejeren der er på kursus. Vi fortsatte et års tid på forskellige hold og da jagten startede op i efteråret, var min hund og jeg med for første gang. Camilla hjalp med at træne ikke kun mig, men også  vores hund der først var vandskræk, senere skudræd- begge dele fik hun væk med ganske simple midler. 

Camilla startede selvstændigt op, og vi fulgte med, nu var vi på de ”dygtiges hold”. Da jagtsæsonen sluttede lige før jul, fik jeg den største belønning af alle, store garvede jægere kom og gav mig hånden – lettede på hatten og lykønskede mig med et fremragende hundearbejde, det havde de ikke troet da min udstillingshund (det kaldte de den) og jeg mødte op på vores første jagt. 

Jeg træner stadig hos Camilla, nu med hund nr. 2, og benytter mig ofte at hendes super hundepasning/skole 

Med venlig hilsen 

Hanne Møller Madsen

Tidl. Weimeraner Luna. Nu Korthåret hønsehund Zar.

…………………………………………………………………………………………………………….
 

Hej Camilla

Tak for din store indsats, din tålmodighed og ikke mindst tak for den fine dagbog samt listen med, hvad vi selv kan gøre.

Jeg kunne se fra starten hos dig at det var en hel anden Jolly du havde til os, og han slappede meget mere af i bilen end normalt, han sov det meste af turen hjem selv da vi lagde en smut forbi skoven, hvor vi har jagt var han rolig og Linda tog ham ud i skoven i linen 10 minutters tid og han var stadig ret fattet og rolig. Ikke den duracell kanin som jeg normalt har med i skoven.

 Inden vi skulle hjem, skulle vi ned til Bedste og hente børn samt spise til aften, normalt ville jeg bare tage Jolly med ind, men da hun for nylig har fået 2 nye katte ville jeg lade ham blive i bilen med den ny fine kroglufter, som fungere fint og jeg var ude at tjekke til ham nogle gange, hvor han bare lige løftede hovedet og kikkede igen på mig, men ellers bare blev liggende……vildt!!!!!

 
Dog knækkede filmen total da han kom hjem i huset og han ikke lige kunne fange katten, han lavede hjulspind og skreg som en stukket gris indtil katten lagde sig på trappen, nu var jeg så bange for at han ville gøre det af med Snøvs
Men nej Jolly ville bare slikke ham goddag…pyha

Cykel krogen blev monteret i går aftes og skal afprøves i dag når jeg kommer hjem. 

Jeg overvejer at købe et ip kamera så jeg kan lade ham være ude af buret, men stadig se til ham når vi ikke er hjemme, vil starte med få minutter og så øge tiden for vil helst undvære buret. Han sov fint i sin kurv i vores soveværelse i nat.

 
Tak for denne gang. 

Venlig Hilsen Henri

Jolly Tysk Jagtterrier (der ikke er i bur mere)

………………………………………………………………………………………………………………
 

I november 2010 købte jeg min første labrador, Ida en sød lille hvalp på 9 uger og ca. 9 kilo, indtil da havde jeg kun haft små hunde, og det var nok ikke den mest gennemtænkte beslutning.

Hvalpe vokser hurtigt og i marts stod jeg med en hund der gik tur med mig, og var alt for voldsom til at jeg kunne passe min søns lille westie sammen med hende. Faktisk var jeg ved at være rigtig ked af det, jeg holdt jo af hunden, men gik nu nærmest kun tur når det var mørkt (det var pinligt at blive trukket af sted), og jeg så mindre til min søn.

Jeg kontaktede Camilla og fik aftalt en enetime for at få hjælp til de to problemer. Camilla kom en onsdag og da der var ved at være gået en time spurgte jeg forsigtig om vi kunne udvide med en halv time, vi var nemlig stadig ude at gå. Camilla kiggede på mig og sagde ”Du har bestilt en ene time, men det er ikke sikkert den varer en time”.

Efter næsten 3 timer kørte Camilla (jeg betalte for én ene time), Ida og westien legede i haven, samværs problemet var stort set løst fra denne dag, jeg havde fået mange råd om, hvordan jeg skulle træne videre med Ida, og der var lagt en plan.

Fremadrettet var aftalen, at vi skulle starte holdtræning søndag. Jeg mødte fortrøstningsfuld op, og blev trukket rundt i snoren af Ida en time. Jeg bestilte en ny enetime, og som Camilla siger ”Jeg gir aldrig op”, jeg havde fået en allieret i forhold til at få styr på Ida, hvilket trøstede mig meget. Der er ikke noget i vejen med Ida hun er en sød og blid hund, men jeg havde hidtil trænet forkert og inkonsekvent.

Ny lang enetime, hvor jeg hele tiden blev instrueret: Hvad er det du vil have hunden til, vær tydelig i dit kropssprog, vær konsekvent, ha´ kontakt og ros, ros, ros.

Min anden søn der bor hjemme deltog i denne time, og fik lov at gå med hunden noget af tiden, han har flere kræfter og er mere konsekvent end mig, så pt. går han til træning med Ida, men allerede nu kan jeg sagtens gå ture med hende (og nyde det), vores samarbejde er blevet meget bedre, og jeg er overbevist om at med den fortsatte træning og Camillas vejledning, er vi helt på rette vej. Der er for min søn og jeg gået sport i træningen, hvilket betyder at Ida har det meget sjovere.

Var vi bare startet træning hos Camilla dag 1 er jeg sikker på det var gået meget nemmere. Men nu har Camilla hjulpet mig/os til at vi er sikre på at få et godt (hunde)liv sammen.

Jeg har i øvrigt anbefalet dig gennem en af mine kollegaer til hendes datter i Ringsted.

Mange hilsener

Karen med Ida

Labrador

………………………………………………………………………………………………………………

Hej Camilla,

Tak for god træning og vejledning. Jeg har følgende kommentarer om hundetræning hos dig.:

Jeg har trænet med min hund tidligere på hold med 5 – 10 andre hunde, hvor der ikke var tid til den enkelte hundens behov. Hos Camilla er vi på små hold, hvor hun altid kommer med god vejledning og konkrete råd om hvordan man skal arbejde videre med sin hund. Fra den første dag kunne Camilla påpege flere detaljer, der ikke fungerede og som jeg skulle træne på plads før jeg kan komme videre. Hun har hjulpet mig med at opstille mål for fremtidig træning og jeg fik indsigt i bedre træningsmetoder.
 

Tak for det Camilla

Hilsen Barbara og Chianti

Ruhåret hønsehund

……………………………………………………………………………………………………………
 

Forstår din hund dig – og omvendt.

Det er et spørgsmål, Camilla kan hjælpe dig med at besvare.

Camilla er en fantastisk hundetræner – til alle slags hunde. Hun er engageret i den enkelte hund, hun har empati – og hun elsker sit job.

Undervisningsmetoden med små hold, som næsten er enetimer en gang imellem, og fleksibiliteten ved klippekort-metoden er perfekt. Man føler virkelig, man får noget for pengene.

Camilla er direkte i sin undervisning og tager DIT problem op, når det er der. Du føler, du er “på”. Det gør i den sidste ende dit samvær med din hund meget bedre – for begge.

Jeg anbefaler Camilla til alle, som ønsker at få en glad og lydig hund.

Vibeke Østergaard  (Nemo Labrador)

………………………………………………………………………………………………………………

 

.

Copyright © 2021 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner