Forord/Ideologi

          

Velkommen til en anderledes hundeskole          

Når man henter sin lille hvalp ved man nøjagtigt, hvad man gerne vil have ud af sin hund. Det kommer ikke af sig selv, og derfor forsøger vi at hjælpe. Hunde taler ikke menneskesprog, og kan ikke lære det. Men vi mennesker kan lære at tale hundsk. Det kræver lidt arbejde at kunne kommunikere med sin hund. Og kun hvis man forstår, hvad der sker i hunden, kan man afhjælpe problemer. Vi bruger positiv forstærkning; både verbal ros, men lige så meget berøring- og kropssprog. Vi udnytter, at hunde har LYST til at behage, for det er vi sikre på, de har.   

Hunde kan sagtens lære at blive søde, sjove OG lydige hunde uden at blive proppet med hundeguffere, og uden at miste deres selvstændighed og personlighed. Det behøver ikke være enten eller, men et kompromis. Du gør mig glad, og jeg gør dig glad. En god byttehandel for alle.   

Din hund kan lære det, og min hund kan lære det. Jeg har lært det og du kan lære det, ja faktisk er det slet ikke den videnskab, som nogle gør det til, at træne hunde. Det kræver præcision, tålmodighed og konsekvens.  

 Det, du virkelig skal få til at fungere med din hund, er disse basale færdigheder.

-Ikke trække 

-Komme når man kalder på den

Ikke hoppe op

Ikke tigge

Ikke bede den om noget du ikke har tænkt dig at holde

-Ikke lade hunden bestemme, hvordan jeres familie skal leve, men få den til at leve sammen med familien

Et er sikkert. Hvis hunden synes, der mangler en leder, så tager hunden pladsen, uanset om den er ung/gammel, eller ikke har temperament eller erfaring til det. Sådan er det bare.  Og det kræver noget at få sin plads tilbage, hvis først brikkerne er sat op forkert. Det kan vi hjælpe med hos www.hundemotivation.dk    

Vi håber, du vil nyde siden her og kigge dig lidt omkring. Der er så mange ens tilbud om hundetræning i Danmark, men her har du fundet noget særligt og anderledes. 

Vi skal nok hjælpe dig med hundetræningen fremover. Og vi giver aldrig op.  

Med venlig hilsen   

www.hundemotivation.dk  

Camilla Davidsen

                    

E-mail adresse: camilla@hundemotivation.dk          

WEB: www.hundemotivation.dk          

Har du spørgsmål så kontakt os via e-mail eller på tlf. 20 22 44 14

.

Copyright © 2018 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner