Hundepension- uden bure

 

SKAL DIN HUND I PENSION? OG VIL DU IKKE HAVE DEN I BUR/HUNDEGÅRD? SÅ ER DU PÅ DEN RIGTIGE SIDE.

Hos os opholder hundene sig indendørs i vores hus, hvor hunden lærer noget hver dag og hygger sig med vores familie og de andre hunde.

Den er i familie/flok pleje i stedet for bare at blive opbevaret.

Hundene lever her i flok, og vi tager ofte på ture til eksempelvis hundeskove eller stranden. Hunde der er her lærer lidt basis lydighed (ikke trække, komme når vi kalder og den slags).

Vi har kun få hunde ad gangen og sammen med vores egne 2 vovser, så er det forholdsvis få hunde, og derfor er der meget tid til den enkelte.

Hundene bor og lever indenfor i vores hus, blandt vores familie, og er på den måde i “døgnpasning”. Der er ingen bure eller hundegårde her! Ikke fordi vi har noget imod det, for det har vi ikke, hvis det blot bruges korrekt. Men vi har ikke hundebure og hundegårde selv, og vi bruger det ikke.

OBS! At være i pension hos os stiller store krav til, at din hund er vant til andre hunde og god til at være sammen med dem. Vi skal godkende din hund inden pensionen kan aftales.

Hunden passes på egen risiko og på ejerens eget ansvar. Hunden skal være vaccineret iht. gældende regler. Ejeren skal selvfølgelig have tegnet den lovpligtige forsikring på hunden. Hvis hunden ødelægger ting eller andet, der ikke dækkes af den almindelige lovpligtige forsikring, kan ejer tegne særlig forsikring, der kan dække. Ellers er det ejers ansvar at bringe ødelagte ting tilbage til oprindelig stand eller erstatte det økonomisk. Hvis hunden kommer til skade er det ejerens ansvar at betale eventuel dyrlæge også selvom det er den hund der er den forurettede.

Vi tager ikke imod hunde der ikke kan enes med andre hunde. Vi tager ikke mod hunde der er aggressive omkring mad.

Vi tager ikke imod hunde der har store hyle/gø problemer, markeringstisser overalt, humper i stor stil og vi tager ikke imod hunde der ødelægger ting indendøre. Vi vil gerne hjælpe med disse problemer, men det bliver i form af enetimer/hjemmebesøg. 

 

Prisen er 380 kr. pr. påbegyndt døgn for hundepension Prisen er inklusive alt! Ingen tillæg af nogen slags.

Se hvad vores kunder siger om os her 

Galleri fra pension  her

 

 

 

Her bor vi og driver vores  hundeskole/hundepension.

Adressen er Skamstrupvej 58 4440 Mørkøv

 

 

 

 

 

HUNDEPENSION/HUNDESKOLE/TRÆNINGSOPHOLD FOR HUNDE MED PROBLEMER

Spørgsmål ? E-mail camilla@hundemotivation.dk tlf. 20 22 44 14

.

Copyright © 2021 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner