Hundetræning

Det her er ubetinget den BEDSTE form for HUNDETRÆNING.

Her er andre hunde der distraherer, men man har alligevel tid til den enkelte og ikke mindst tid til, at der kan tages individuelt hensyn.

Ikke alle lærer lige hurtigt, hverken førere eller hunde. Det individuelle hensyn gør, at alle kommer videre hver eneste gang.  

Man lærer også rigtig meget af at se, hvad de andre gør, og fordi holdet ikke er så stort, er det nemt at følge med i hinandens træning.

Små hold er for dig, hvis hund har svært ved at koncentrere sig når der er andre hunde i nærheden og det er en  temmelig intensiv måde at træne hund på.  Man får meget med hjem- hver gang!

Vi er et forholdsvist lille hold, hvor det er meget intenst det man lærer, og man får et klippekort med 5 klip på. Man klipper når man kommer- og melder afbud hvis man ikke kommer. Det er naturligvis bedst hvis man kommer så ofte som muligt.

Det vi lærer på dette hold er: kom, kig, bliv, sit og dæk- og det hele imens der er den sværeste udfordring af alle- andre hunde. Indimellem får de lov at lege, men det er ikke hver gang, og kommer helt an på sammensætningen af flokken. 

Disse timer er yderst effektive, og mange er rigtig glade for den slags hundetræning, fordi den netop henvender sig til dig og din hund lige der, hvor I er nu og hvor I har brug for det.

Vi har hold flere steder på Sjælland, og vi finder nemt et hold til dig også.

Klippekort til 5 gange hundetræning er kr. 1.250,- som betales ved tilmelding til :

Reg./konto: 2204 4388 664 032 (Nordea)

Tilmelding kan ske her: http://hundemotivation.dk/hundetraening-tilmelding-2/

Vi har træning hele året rundt undtaget skolernes ferier, og træningsstart er når det passer dig.

Har du nogle spørgsmål så send os en e-mail eller ring og få en hundesnak. 

Tlf. 20224414 e-mail: camilla@hundemotivation.dk

Spørgsmål ? E-mail camilla@hundemotivation.dk tlf. 20 22 44 14

.

Copyright © 2018 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner