Familietimer m/ børn i centrum

Må vi ikke nok få en hund? Det er tit børnene der gerne vil have en hund og ansvarlige forældre er godt klar over, at det i sidste ende hænger på dem. Sådan behøver det ikke helt at være.  

Faktisk synes vi hos hundemotivation.dk, at det er synd både for børn, voksne og hunde, hvis de går glip af træning som især børn kan tilbyde, hvis de blot ved hvordan man gør. Derfor tilbyder vi træning af hunde for familier, hvor det er børnene der træner, og forældrene der lytter.  

Problemet er at det, et barn kan finde på at lave med en hund, udover at nusse og kæle den selvfølgelig, er ting der er for vilde, eller gør hunden uopdragen. Det kan være hunden markerer med tænderne, trækker, hopper op eller generelt ignorerer barnets anvisninger. Det er frustrerende for alle at være vidne til, og det er noget af det vi forsøger at ændre. 

Til disse timer, hvor hunden er i centrum med barnet som hundefører, er hundetræneren ved barnets side, og lærer barnet HVAD det er der foregår. Hvad betyder det, når hunden trækker eller ikke hører efter barnet, og hvordan får vi den til de?!

Det at hele familien ser det samme, gør at man lærer det samme.  Bagefter kan man så støtte hinanden i at gøre det ens.  DET er noget der giver lydige og søde hunde, som forstår hvad deres familie/flok mener. Der gives små fif til sjove tricks som børnene kan lære hunden.  

Vi har haft børn helt ned til 6 år, men det er dog afhængigt af hunden og barnets modenhed.   

Træningen foregår i jeres hjem eller i nærheden af jeres hjem.

Træning i familiens hjem/eller i nærheden af familiens hjem 2.000,-kr. + kørsel (statens takst) Vi foreslår 2 træningstimer til hver familie.

Har du nogle spørgsmål så send os en e-mail eller ring og få en hundesnak.

Spørgsmål ? E-mail camilla@hundemotivation.dk tlf. 20 22 44 14

.

Copyright © 2018 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner