Den første tid

Den første tid… åh, det er så mange år I forhåbentlig skal være sammen, og de første par år skal der- for de fleste ihvertfald- kæmpes lidt for at få den hund ud af det, som du regner med at få.

Hunde bliver hverken søde, lydige eller dygtige af sig selv. Og lige nu er det tidspunkt, hvor hvalpen lærer lettest, og du har mest motivation for at give hvalpen den bedste start på livet.

Når man henter sin lille hvalp ved man nøjagtigt, hvad man gerne vil have ud af sin hund. Det er bare ikke sikkert det kommer af sig selv, og derfor forsøger vi at hjælpe. Hunde taler ikke menneskesprog, og kan ikke lære det. Men vi mennesker kan lære at tale hundsk. Det kræver lidt arbejde at kunne kommunikere med sin hund. Og kun hvis man forstår, hvad der sker i hunden, kan man afhjælpe problemer.

Vi anbefaler, man får minimum ét besøg i hjemmet indenfor de første par uger. Så kan vi få gang i træningen allerede fra starten. Hvordan man lærer hvalpen at besørge udendørs, hvor den kan hvile, og hvordan vi kommer igang med de første kommandoer.

Og så er det med at komme på et lydighedshold. Om det er et hvalpehold eller generel lydighedshold er ikke så væsentligt. Men det er væsentligt at komme i gang med det samme. Nogle anbefaler vi hver anden uge, og så et besøg i hjemmet ind imellem. Og telefonisk rådgivning er inkl. i prisen på hjemmebesøget. Man kan altså ringe til os og få den vejledning, man har brug for.

Hjemmebesøg koster 2.000,-kr + statens takster for kørsel 3,80 pr km.

5 klip til hvalpehold/lydighedshold koster 1.250 kr. Der deltager kun få hunde på et hold, så det er temmelig intensiv træning, hvor også føreren er i skole.

Ring evt. for en hundesnak eller send en mail til:  camilla@hundemotivation.dk.

Læs også e-artiklen her: hundetræning for begyndere.  

Det med småt om klippekortet:   

Prøvetimer tilbydes ikke.  

Klippekortet er gyldigt i 3 måneder fra købsdato med mindre andet er udtrykkeligt aftalt.  

Klippekortet kan benyttes til alle hundetrænings aktiviteter i hundemotivation.dk  

Klippekort/eller resterende klip kan ikke ombyttes til kontanter eller hundeartikler/foder m.m. men udelukkende benyttes til hundetræning.  

Klip på klippekort kan benyttes til månedens gåtur.  

Der kan skiftes hund/fører på resterende klip på et klippekort. Hvilket vil sige at hvis din hund dør, bliver syg eller gives til en anden familie kan du IKKE få pengene tilbage, men give klippekortet til en anden efter dit valg.  

Hunde fra samme husstand kan ikke dele klippekort, men skal have et hver.   

Hvis der ikke meldes afbud enten mundtligt eller skriftligt fratrækkes man et klip pr. udeblivelse.   

SMS: 20 22 44 14  eller camilla@hundemotivation.dk 

 

Spørgsmål ? E-mail camilla@hundemotivation.dk tlf. 20 22 44 14

.

Copyright © 2018 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner