Hundetræning Mørkøv

Hundetræning Mørkøv

 Hundetræning – små hold  

Adresse: Sørningevej 33, 4440 Mørkøv

Her er andre hunde, der distraherer, men man har alligevel tid til den enkelte og ikke mindst tid til, at der kan tages individuelt hensyn.

Ikke alle lærer lige hurtigt, hverken førere eller hunde. Det individuelle hensyn gør, at alle kommer videre hver eneste gang.  

Man lærer også rigtig meget af at se, hvad de andre gør, og fordi holdet ikke er så stort, er det nemt at følge med i hinandens træning.

Microhold er for dig, hvis hund har svært ved at koncentrere sig, når der er andre hunde i nærheden, og det er en temmelig intensiv måde at træne hund på.  Man får meget med hjem- hver gang!

Vi er et forholdsvist lille hold, hvor det er meget intenst, det man lærer, og man får et klippekort med 5 klip på. Man klipper, når man kommer- og melder afbud, hvis man ikke kommer. Det er naturligvis bedst, hvis man kommer så ofte som muligt.

Det, vi lærer på dette hold, er: kom, kig, bliv, sit og dæk- og det hele imens der er den sværeste udfordring af alle- andre hunde.

Disse timer er yderst effektive, og mange er rigtig glade for den slags hundetræning, fordi den netop henvender sig til dig og din hund lige der, hvor I er nu, og hvor i har brug for det.

Vi har hold flere steder på Sjælland, og vi finder nemt et hold til dig også. Der er træning det meste af året, så i kan komme i gang med hundetræningen her og nu. Vi træner uanset vejr og vind! Hunden skal jo ud alligevel…  

Klippekort til 5 gange hundetræning er kr. 1250,- som betales ved tilmelding til Reg./konto: 2204 4388 664 032

Tilmelding her

Har du spørgsmål så kontakt mig på camilla@hundemotivation.dk eller på tlf. 20224414. Har du nogle spørgsmål så send os en e-mail eller ring og få en hundesnak.   

 

 

Det med småt om klippekortet:   

Prøvetimer tilbydes ikke.  

Klippekortet er gyldigt i 3 måneder fra købsdato med mindre andet er udtrykkeligt aftalt.  

Klippekortet kan benyttes til alle hundetrænings aktiviteter i hundemotivation.dk  

Klippekort/eller resterende klip kan ikke ombyttes til kontanter eller hundeartikler/foder m.m. men udelukkende benyttes til hundetræning.  

Klip på klippekort kan benyttes til månedens gåtur.  

Der kan skiftes hund/fører på resterende klip på et klippekort. Hvilket vil sige at hvis din hund dør, bliver syg eller gives til en anden familie kan du IKKE få pengene tilbage, men give klippekortet til en anden efter dit valg.  

Hunde fra samme husstand kan ikke dele klippekort, men skal have et hver.   

Hvis der ikke meldes afbud enten mundtligt eller skriftligt fratrækkes man et klip pr. udeblivelse.   

SMS: 20 22 44 14  eller camilla@hundemotivation.dk  

   

Hundetræning Glumsø

    No matches

Spørgsmål ? E-mail camilla@hundemotivation.dk tlf. 20 22 44 14

.

Copyright © 2021 hundemotivation.dk. Det behøver ikke at være hundedyrt: Privat Politik hundetræning Link Partner